Mli

Scrappat o klart!

Oj…

på juli 22, 2009

Oj… nu har jag blivit m blogg!! Jag som nyss har varit m barn:) Kanske var det just därför jag bestämde mig för att skaffa en blogg, för att fylla ut det där tomrummet av den växande magen som en dag bara försvann.

För tid finns det egentligen inte, men man får väl göra sig tid kanske. Ta utav de där ensamtid-minutrarna som egentligen inte existerar när man har spädbarn. Min dotter kommer ju givetvis i första hand, så kommer det alltid att vara, men jag tror ändå att det är viktigt att man har något att pyssla med när hon sover dvs. när man inte tvättar, städar, plockar, dammar eller själv sover 😉

På tal om pyssla… så var det väl också mycket därför jag valde att skaffa den här bloggen! Jag älskar att sitta o skapa! Jag gör gärna kort, scrappar, målar, och pysslar i alla dess former! Tänkte att en blogg är ju faktiskt ett kul sätt att få visa upp några smakprov på vad man åstadkommit och kanske få en o annan kommentar för att utvidga sinnet. Så det är mitt mål: att skapa, visa & förnya mitt tänkande!

Äsch då, det här kanske kommer att gå rätt bra ändå! Nu gasar o kör vi:)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: