Mli

Scrappat o klart!

Blogg godis

på september 14, 2009

Jag har surfat runt lite, sitter här hemma alldeles själv utan bebis o utan sambo… och det känns konstigt nog jätteskönt 😉 Tror man behöver ensamtid ibland! Kom precis på mig själv tänka ”men vänta… VAR är Felicia??” Tog väl inte många millisekunder innan jag insåg att hon ju är med pappa.. men ändå. Läskigt det där! Nu sitter jag som sagt o surfar lite från den ena scrap/kort sidan till den andra. Man kan ju bli sittande en halv dag och bara klicka sig vidare från den ena bloggföljaren till den andra. Garanterat!

Jag har under kvällens surfstund lyckats upptäcka en (för mig) ny blogg! Jag hamnade nämligen hos Änglahus. Jag känner mig verkligen inspirerad till att börja m julkort, efter att ha varit inne på hennes blogg. Älskar bland mycket annat snöfärgen hon använde på vissa utav julkorten. Det måste införskaffas! Hon har även ett blogcandy på gång just nu… Titta bara på gottigheterna:

Hoppas att man har turen m sig 🙂

Nu ska jag försöka pyssla lite medans jag fortfarande är ensam hemma. Men jag längtar efter min lilla sötnos faktiskt, konstigt det där 😉 Eller neej, inte det minsta konstigt egentligen (blir helt varm o glad innombords bara jag tänker på henne)! Mammas lilla ängel.

Massa kramar,

Mli

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: