Mli

Scrappat o klart!

Nu är vi fyra i familjen!

på mars 12, 2011

Den 18:e februari kom våran lilla Linnéa till världen m en väldans fart. Vi hade egentligen fått tid för kejsarsnitt den 15:e, men då blev vi hemskickade för att BB var för fullt… snopet och inte uppskattat! Vi blev istället inplanerade till den 18:e, men då vattnet gick tidigt den morgonen fick det bli ambulans in till förlossningen. Väl inne var värkarna väl etablerade och kom m en minuts mellanrum. De försökte stoppa värkarbetet m bricanyl sprutor för att kunna invänta min planerade operationstid, men efter två sprutor (där den första gav resultat och avstannade värkarna under ca 30 min) och mindre än två timmar på förlossningen kom värkarna varje minut utan vila. Då blev det akutkejsarsnitt istället. Är trots allt rätt nöjd med att värkarbetet fick komma igång innan kejsarsnittet, fick uppleva lite utav det bästa av båda världar: naturlig förlossning o kejsarsnitt. Hade ju helst velat ha den helt naturlig som m Felicia, men nu blev det rätt bra ändå:) Felicia har för övrigt tagit storasyster rollen på bästa tänkbara sätt! Hon är så stolt, och älskar sin ”be-be” mer än allt annat. Det första hon letar efter när hon vaknar på morgonen eller efter middagssovningen är ”be-ben”, springer fram och pussar så försiktigt, gullungen min. Allt har verkligen gått på bästa tänkbara sätt hittills. MER eller mindre.. Linnéa har visat tendens till att bli ett kolikbarn. Sen i söndags har hon skrikit kontant i 3 till 6 timmar varje eftermiddag/kväll, men vi hoppas på att det ska bli bättre efter magdropparna jag köpte igår (har testat minifom m sisådär resultat, så nu kör vi magdropparna ett tag får se om det blir bättre). Håll tummarna för oss!

Nu har lillstumpan vaknat! Återkommer när det blivit något nytt kreativt skapat i scraprummet 😀

Kram,

Mli

Annonser

One response to “Nu är vi fyra i familjen!

  1. Veronica skriver:

    Grattis till underverket!!! Ursäkta att jag inte grattat tidigare men det har varit fullt upp så jag har inte hunnit följa bloggarna som vanligt!!

    Hoppas ni alla mår bra!!! Väntar med spänning på att du kommer igång med pysslandet igen på allvar. Tills dess NJUT!!!! Jag önskar jag vore i dina kläder!!

    KRAMELIKRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: